Om klubben

Kirkenes Puckers

Bakgrunn og drift

Kirkenes Puckers er en ishockeyklubb som formelt ble etablert i 2001, men det har vært skøyteaktivitet på Lillebanen lenge før klubben ble stiftet (se foto over). Lillebanen er utendørs skøytebane som ligger i sentrum av Kirkenes by. Banen som er 26×56 meter, har vante med beskyttelsesgjerde. I tillegg til selve banen har vi et klubbhus, benker med tak for spillere, tidtaker-bu og en garasje hvor vår ismaskin er parkert. Kirkenes Puckers har både barn/ungdoms- og senior gruppe. Totalt er det ca. 50 aktive spillere i klubben.

I tillegg til den organiserte aktiviteten er hockeybanen også åpen for alle som ønsker å bruke den. I kommunen bruker barnehager og skoler banen gratis. Kirkenes Puckers drifter banen. Vi rydder snø og vanner banen minimum 2 ganger i uken. Alle kostnader i forbindelse med driften av banen betales av Kirkenes Puckers. Dette er kostnader som strømregning, drivstoff til ismaskin, vedlikehold av anlegg med mer.

Kirkenes Puckers driver også Barents Hockey Leauge (BHL). Dette er en serie hvor vi spiller kamper med finske og russiske lag. For mer info se hjemmesiden: http://www.barents-bhl.org